3 biler til under 110.000 kroner

Skal du snart til at have en ny bil ind i familien, kan det være, du er på udkig efter en billig model, der egner sig godt til bykørsel, og som samtidig kører utroligt langt på literen.

Der er efterhånden en lang række billigere små biler på markedet, som du kan vælge mellem. Her kommer vi til at tage et nærmere kig på tre biler, du lige kan købe fra ny for under 110.000 kroner.

Seat MII

Den første model, vi kommer til at dykke ned i, er den populære Seat MII, som efterhånden kan ses vel udbredt i bybilledet.

På trods af sin lille størrelse, er MII’en stadig rig på funktioner. Prisen starter lige nu på omkring 109.000 kroner, så det er en rigtig god mulighed for at få en ny billig bil.

Brændstofforbruget ligger på 19,2 km pr. liter, og du får den store fordel at kunne komme nemt rundt i byen uden at skulle bruge lang tid på at finde en parkeringsplads. Med en MII smutter du nemt ind mellem de store biler i byen.

Skoda CitiGo

Du kan også vælge at gå en anden vej og vælge den praktiske Skoda CitiGo, som kombinerer køreglæde og lave omkostninger.

Den slår den forrige model på prisen, da CitiGo’en kan fås for 99.990 kroner. Altså kan du spare mere end 10.000 kroner på at vælge Skoda frem for Seat.

De kommer i flere modeller, og kan fås med både tre og fem døre. Er det kun dig en eventuel partner, der skal bruge bilen, kan det være smart at spare pengene og vælge en 3-dørs model i stedet.

Toyota Aygo

Den sidste bil, vi kommer til at kigge nærmere på her, og som også koster under 110.000 kroner, er den friske Toyota Aygo.

Med Aygoen bliver det endnu billigere, da prisen starter på kun 89.990 kroner. Det er hele 20.000 kroner mindre end MII’en. Så er det pengene, der afgører, om du skal vælge den ene eller anden bil, vil denne Toyota være et stærkt bud.

Aygo er en lille bil med stor køreglæde. Derudover har du også muligheden for at privatlease din Aygo, hvis du er mere interesseret i den ordning.

Kør længere på literen

Vælger du en af de mange minibiler, der efterhånden er på markedet, vil du hurtigt kunne mærke forskellen på din pengepung, hvis du kommer fra en benzinsluger.

De små biler kører nemlig rigtig langt på literen, så du skal ikke fylde den op nær så ofte, som du måske er vant til at gøre med din nuværende bil.

Det gør det også yderst interessant at vælge en minibil, da du altså kan slippe for at skulle bruge alle dine penge på benzin. Derudover er den grønne ejerafgift også i bund, så du kun skal slippe få hundrede kroner hver halve år på det punkt.

Spar på de ekstra omkostninger

Hvis pengene spiller en stor rolle, og der ikke er råd til så meget, kan det være klogt at tænke over, om du har brug for alt det ekstraudstyr, der tit kan tilkøbes til bilen.

Har du virkelig brug for fem døre, når det kommer til stykket?

Skal bilen være en anden farve, end den der kommer med standard modellen?

Er den lille motor ikke udemærket til dit behov?

Der er mange punkter, hvor du kan vælge at opgradere og betale mange tusinde oven i bilens pris. Men har du ikke råd til bare at kaste om dig med pengene, bør du gøre op med dig selv, om det virkelig er nødvendigt at tilkøbe alt det udstyr.

Vent på det gode tilbud

Hvis du gerne vil have en masse lækkert udstyr med i prisen, kan du spare mange penge ved at vente på en af de mange kampagner, bilproducenterne kører i løbet af året.

Ofte kan du være heldig at få en masse ekstraudstyr med i prisen. Udstyr, der ellers ville have stået dig i mange tusinde kroner, hvis du skulle have købt det udover.

Vi ønsker dig held og lykke med din nye bil, uanset hvilken model du vælger.

3 biler til under 110.000 kroner

3 biler til under 110.000 kroner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.