Læg nyt gulv i din fiskekutter

Har du købt din egen fiskekutter, og vil du gerne have lagt nyt gulv i den, kan det faktisk godt lade sig gøre. Du kan faktisk spare rigtig mange penge på at ordne meget på din båd selv. Selvfølgelig er der noget, det kan være godt at få uddannede til at fixe, men der er mange små opgaver på en båd, som du uden problemer kan klare selv, så længe du bare nogenlunde ved, hvad du laver.

Du kan i mange tilfælde faktisk finde rigtig god hjælp til disse små opgaver på din båd online. På Youtube er der eksempelvis rigtig mange kanaler, der kan hjælpe dig med at blive en bedre handyman, eller hjælpe dig med at tage dig godt af din båd. En båd kræver pleje, hvis du gerne vil have, at den skal holde i mange år fremover, så det er i den grad værd at tage seriøst.

Plej din båd godt

Det er generelt bare en god idé at pleje din båd godt. Jo bedre du tager dig af den, desto mindre skal du også skifte ud på den med årene. Er du god til at tage hånd om din båd, er der færre ting, der vil gå i stykker over årene.

Så vær ikke bange for at kaste dig ud i gulvafslibning, maling, reparationer osv. Du må gerne komme til at lave fejl – det lærer du bare af. Og det kan faktisk være rigtig sjovt at gå at arbejde på sin båd.

Spørg andre til råds

Det er også rigtig godt, hvis du ikke er bange for at spørge andre ejere til råds. Går du rundt på en havn, hvor der er mange andre, der går og roder med deres både, er det en rigtig god idé at gå i gang med at smalltalke med dem, da du kan lære rigtig meget fra dem.

De har nok arbejdet med både i mange år, og du vil blive overrasket over, hvor meget de ved om både, og hvor meget du, som muligvis ny faget, kan suge til dig af viden.

Læg nyt gulv i din fiskekutter

Læg nyt gulv i din fiskekutter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.