Derfor skal du huske din mobil når du skal fiske

Hvis du er glad for at tage på fisketure, kan det være smart at tage din mobil med, næste gang du skal det. Selvom det kan være rart at gå ”offline” i et par timer, er der altså et par fordele ved at have mobilen med ude på fisketuren.

Er du i tvivl om, hvorvidt din mobil har signal der, hvor du skal fiske, kan du altid tjekke dækning på et mobildækning kort.

Du kan ringe efter hjælp

Hvis du vælger at have din mobil med, har du mulighed for at ringe efter hjælp, hvis du får brug for det.

Selvom det nok ikke bliver nødvendigt, er det altid en god idé at have en telefon på sig, så du kan ringe til din partner, eller i værste fald 112, såfremt du skulle få brug for det. Det er ikke en rar tanke, at det bliver nødvendigt, men det er bedre at have den med, så du kan gøre det, end at lade den være derhjemme, og du står uden mulighed for at ringe efter hjælp.

Lyt til musik eller podcasts

Har du eksempelvis Oister, og er der god Oister dækning i det område, du fisker i, kan du også lytte til musik eller podcasts, mens du fisker.

Hvis du bare godt kan lide at sidde i fred og ro og lytte til naturen, skal du bare gøre det. Men hvis du savner lidt musik eller lyd i ørerne, er det oplagt at tage din mobil og et par gode høretelefoner med på turen.

Du kan nemt slå en fisk op på nettet

Er du ny til at fiske, og har du endnu ikke styr på alle fiskene i det område, du bevæger dig i, kan du med din mobil nemt slå en fisk op, du ikke kender, hvis du skulle få en ny krabat på krogen.

På den måde er du aldrig i tvivl om, hvad du rent faktisk ender med at fange, og du kan også altid slå guides op, hvis du eksempelvis har brug for hjælp til at skifte hjul eller line på din fiskestang.

Derfor skal du huske din mobil når du skal fiske

Derfor skal du huske din mobil når du skal fiske

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.