Få dit TV til at gå i fisk

I denne artikel ser vi nærmere på det produkt der hedder en Google Chromecast. Med denne dims kan du nemt se billeder og film fra din seneste fisketur direkte på dit TV. Du kan naturligvis også finde interessante fiskefilm på Youtube og streame disse direkte til TV’et.

Se billeder og film fra din seneste fisketur direkte på dit TV med hjælp fra en Google Chromecast.

Se billeder og film fra din seneste fisketur direkte på dit TV med hjælp fra en Google Chromecast.

Med en Google Chromecast kan du streame alt det, som du ser på din mobil, tablet eller computer. Det gør den til et virkelig populært streamingdevice, som gør dit fjernsyn langt mere brugbart.

Hvad er Google Chromecast

Google Chromecast sammenslutter dit fjernsyn med alle dine andre enheder. På den måde kan du tage en Youtube video fra din mobil og vise den på dit fjernsyn.

Hvor Apple TV er en hel boks til dit fjernsyn, så er Google Chromecast et sammenkoblingsværktøj. Du styrer derfor ikke din Chromecast med en fjernbetjening, men via din telefon.

Hvad kan Google Chromecast

Den kan sammenkoble dit fjernsyn med alle dine andre enheder. I dag skifter vi hele tiden enheder, og derfor er det smart, at du hurtigt kan smide det, som du ser på din mobil, op på dit fjernsyn.

Tidligere skulle du satse på, at din fjernsynsproducent havde lavet en app til f.eks. Youtube. Ofte virkede det ikke særlig godt, da det ikke var deres kernekompetence. Det er grunden til, at der kom et marked for Google Chromecast.

Hvordan virker Google Chromecast

Egentlig streamer den blot indholdet fra en enhed over til en anden enhed (dit fjernsyn.) Det gør den nogle gode muligheder i forhold til Apple TV, da du lettere kan bruge den til at streame indhold fra din computer til din fjernsyn. De har desuden en række apps, som du kan hente, så du lettere får adgang til programmer på Netflix, Youtube osv.

Det betyder, at du sådan set kan finde et hvilket som helst klip på nettet og få det vist på dit fjernsyn. Kvaliteten af klippet vil selvfølgelig afhænge af kvaliteten af selve klippet.

Det hele foregår via wifi. Men med internethastighed herhjemme burde alle kunne benytte en Google Chromecast.

Udover en tablet, computer eller mobil enhed som du streamer for, så skal dit fjernsyn også have et HDMI stik. Du tilkboler Google Chromecast til dit fjernsyn på den måde.

Hvilken enheder virker sammen med Google Chromecast

Den virker med iPhone, iPad, mobiler og tablets med Android. Du kan desuden både bruge computere med Windows og Mac styresystem. Desuden kan du også benytte Googles egen bærbar Chromebook.

På den måde bliver dit fjernsyn en ekstern skærm for disse enheder.

Hvad kan man se på Google Chromecast?

Du kan nærmest se alt og høre en masse forskellig musik via den. På deres hjemmeside skriver de, at du har adgang til mere end 200.000 tv serier og 30 millioner sange. Så du løber i hvert fald ikke tør for indhold.

Hvis du har en streamingtjeneste som du betaler til, så kan du helt sikkert se den på dit fjernsyn via Google Chromecast.

Du kan bl.a. se SF Kids Play, Viaplay, HBO, Netflix, Kanal 5 live stream, TV3, TV2, DR, samt C More. Men mulighederne er mange flere end dette. Sort set alle streamingtjenester tilbyder i dag streaming til en Chromecast.

Google Chromecast – Youtube

Youtube startede med at være for unge, men i dag kan du finde indhold for alle aldersgrupper. Det har også gjort Youtube ufatteligt populært, og mange er begyndt at se Youtube på deres fjernsyn.

Nærmest alt nyt indhold på Youtube er i HD kvalitet, og du kan se klip om hunde, anmeldelser af diverse ting til unge der lever af Youtube. Der er det hele på Youtube.

Google Chromecast – Netflix

Som sagt så burde du kunne se de fleste streamingtjenester. I hvert fald hvis du bruger din computer eller Mac til at gøre det. Men en af de mest populære streamingtjenester er stadigvæk Netflix.

Her kan du se alle de film og serier, som du elsker. Herudover er de også begyndt at lave deres eget indhold.

Hvad koster en Google Chromecast?

Den helt store fordel ved Google Chromecast er, at den nærmest ikke koster noget i forhold til f.eks. Apple TV. Det skyldes, at den blot kan streame dit indhold fra en enhed til dit fjernsyn.

Du kan købe den på Googles hjemmeside til 39 euro. Dvs. 290 kr.

Så hvis du vil have en god og billig løsning til at streame indhold fra din mobil, computer eller tablet til dit fjernsyn, så kan vi varmt anbefale en Google Chromecast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.