Når vejret er for skidt til at fiske

Selvom det er enhver lystfiskers ønske, så er det desværre ikke alle dage, der egner sig til lystfiskeri. Og hvad får man så tiden til at gå med? Som lystfisker er der heldigvis en række ting, du kan give dig i kast med, selvom vejret ikke er til at fiske. Ting, der har med lystfiskeri at gøre! Hvad det er, kan du læse nærmere om i artiklen her.

Det er ærgerligt for enhver lystfisker, når weekendvejret ikke lige arter sig, som man regnede med, det ville. Men selvom du ikke kan finde fiskestangen eller fangstnettet frem, behøver du ikke nødvendigvis kede dig.

Shop nyt grej

Hvilken bedre undskyldning er der for at købe nyt fiskegrej, end når en fisketur må aflyses på grund af dårligt vejr? Det er den perfekte anledning til at snuppe bilen og køre hen til din lokale grejpusher for at opgradere eller få fikset noget af dit udstyr. Med godt og nyt fiskegrej er du fuldstændigt klar, når vejret giver mulighed for at komme afsted igen. Er du mere onlineshopperen? Så overvej istedet at købe billigt fiskegrej på nettet

Der er derfor ingen grund til at hænge med mulen over dårligt vejr – for det er shoppevejr!

Planlæg nye steder at fiske

Når vejret alligevel ikke arter sig til fiskestænger og fangstnet, kan du lige så godt sætte dig ned i lænestolen og kigge nærmere på de mange steder i Danmark, hvor der er optimale forhold for lystfiskeri.

Det er en god måde at bruge en dag produktivt på, da det giver dig gejst og glæde til at komme ud igen, når vejret igen er godt. Der findes mange sider på nettet med god information om de forskellige steder at fiske, ligesom det i samme omgang er oplagt at planlægge flerdagsture, hvor eneste fokus er lystfiskeri.

Læs og lær om nye fisketeknikker

Når du er færdig med at planlægge nye og spændende steder at fiske, kan du lige så godt fortsætte med at læse om nye fisketeknikker, som du endnu ikke mestrer. Det giver dig også mulighed for at prøve at fiske efter nye og andre arter end dem, du umiddelbart plejer.

Det er altid spændende at lære noget nyt om fiskeri og fisketeknikker, og det dårlige vejr giver muligheden for det, uden det stjæler tid fra din tid ved vandet.

Kig på oplevelsesgaver

Kunne du godt tænke dig at opleve noget anderledes, der er forbundet med fiskeri? Så bør du kigge på oplevelsesgaver, mens du i forvejen læser om fisketeknikker og nye steder at fiske. Oplevelsesgaver kan være alt lige fra harpunfiskeri til lystfiskeri med båd på et bestemt rev eller ved en bestemt kyst. Udforsk det og se, om ikke du kan finde noget spændende at opleve til dage, hvor vejret er perfekt til lystfiskeri.

Intet vejr er dårligt vejr

Selvom dårligt vejr betyder, at du ikke kan komme ud og fiske, behøver det nødvendigvis ikke at være helt skidt. Som du kan se ovenfor, er der rigeligt at give dig til, selvom fiskestangen og grejet er nødt til at blive stående.

Når vejret er for skidt til at fiske

Når vejret er for skidt til at fiske

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.