Snak med andre om fiskerihistorier

Når man fisker er man ofte alene. Man står i mange timer og kigger ned i vandet. Lige pludseligt sker der noget og så er man vågen igen. Fanger man en rigtig stor fisk er der dog formentligt ingen til at se det. Af den grund er det oplagt, at man i stedet for snakker med andre om det. For ved at fortælle sine oplevelser og historier til folk, bliver de holdt i live. Det er også en af de store ulemper ved, at man er alene når man fisker eller oplever noget andet spændende. Man har ingen at dele det med. Og er man typen, der hurtigt glemmer ting der er sket vil man måske aldrig fortælle denne historie videre og dermed bliver den glemt som om den aldrig var sket. Det er en skam og derfor bør man gøre sig selv den tjeneste at holde live i historierne ved at fortælle dem videre.

Find netværk med andre fiskeentusiaster

Skal du dele ud af dine fiskehistorier kan det være, at du starter med familien. Over middagsbordet forklarer du måske hvad du har oplevet og hvor store fisk du fik på krogen. Du fortæller om det omskiftelige vejr, om den smagfulde fisk du satte tænderne i om aftenen og om den smukke solopgang. Det er ikke sikkert, at din familie er så interesseret i disse historier. Måske vil det i stedet for blot kigge på dig og nikke af høflighed.

Alene af den grund kan det være en ide at finde et netværk af andre mennesker, der har det som dig. Findes det ikke i forvejen kan du selv være med til at lave sådan et netværk. Så kan du med andre fiskerientusiaster sidde og snakke om sjove og interessante anekdoter fra din fiskekarriere. I kan også tage på en fisketur en forlænget weekend. Dermed kan I både fortælle røverhistorier og opleve nogle sjove ting sammen som I kan snakke om å efterfølgende ture.

Hav råd til den årlige fisketur

Når du har fundet det netværk, som har de samme interesser som dig kan du nyde, at I kan planlægge en årlig fisketur. I kan for eksempel aftale, at den første weekend i maj altid er dedikeret til netop denne tur. Det vil gøre, at I har et godt fællesskab og du har noget at se frem til. De år hvor du ikke har så mange penge kan du overveje at låne nogle penge. Lån udbetaling weekend og nyd, at du rent faktisk har penge til weekenden når du ansøger om dem.

Det vil gøre, at det i hvert fald ikke er mangel på penge, som gør, at du kan tage afsted. Det, at I aftaler at det er den samme weekend hvert år vil også være med til at gøre, at folk ikke har nogen undskyldninger i forhold til, at de ikke kan. For de har vidst det i så lang tid forinden, at de ikke kan gøre noget andet end at tage afsted. Se frem til denne weekend og hav nogle gode historier klar til de andre.

Snak med andre om fiskerihistorier

Snak med andre om fiskerihistorier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.