Sådan kan du udgive dine egne fiskehistorier

Er dine venner eller familie blevet trætte af at høre om dine fiskehistorier, så er det måske på tide, at du udgiver dem et sted i stedet for. På den måde kan andre få glæde af dine historier, og din familie kan blive aflastet.

Det er fantastisk at dele sine historier på nettet, for du opdager, at der er mange andre, som interesserer sig for de samme ting som dig. På den måde kan du knytte tætte venskaber og få gode idéer til, hvor du kan fiske henne, og hvilket fiskegrej du skal købe. Ligesom andre kan inspirere dig, kan dine historier inspirere andre.

Sådan kan du udgive dine egne fiskehistorier

Sådan kan du udgive dine egne fiskehistorier

I dag er der en række forskellige platforme, som du kan dele dine fiskehistorier på, og du kan sagtens være til stede på flere af dem samtidig.

Få din egen hjemmeside

Selv hvis du vælger at være på de andre platforme, så vil vi anbefale dig, at du også vælger at få din egen hjemmeside. På den måde har du et sted, hvor du kan samle alt dit indhold.

Med din egen hjemmeside har du også mulighed for at præsentere dine bedste ture mere overskueligt. Vi vil anbefale, at du benytter UnoEuro som hostingudbyder. De er ufattelige stabile, så du kommer ikke til at opleve problemer med din hjemmeside. De har desuden dansk support, som du let kan få fat i.

Vi vil anbefale alle, at de får en hjemmeside til at dele deres fiskehistorie, og så kan du tilknytte diverse sociale medier til den.

Få en Facebook side

Du er sikkert allerede på Facebook som privatperson, men du kan oprette en decideret Facebook side. Den knytter du sammen med din hjemmeside, så folk kan følge dig. På den måde kan dine læsere se, hvornår der kommer nyt indhold, da du udgiver det på Facebook.

I dag kommer du ikke udenom sociale medier, hvis du gerne vil holde fast i dine læsere.

Youtube kanal

Videoindhold er virkelig fangende. Så hvorfor ikke lave en youtube kanal, hvor du kan smide en masse videoer op. Her kan du både fortælle om dine fiskehistorie, og du kan anmelde fiskegrej.

Næste gang du så tager på fisketur, kan du filme det hele. Når du så kommer hjem, kan du klippe nogle flotte videoer sammen, som du kan smide op på Youtube.

Dit videoindhold kan du også bruge på Facebook, og vi vil anbefale, at du bruger det begge steder. Men det smarte ved Youtube er, at de har en god søgemaskine, så når folk skal finde noget, som du har lavet en video om, så finder de din gamle video. Det sker ikke på Facebook.

Instagram

Instagram er måske stadigvæk for det yngre publikum, men det er et fantastisk medie at dele sine billeder på. Som du ved, så fortæller et billede mere end tusind ord. Så på din hjemmeside kan du lave lange indlæg om din tur og på youtube kan du smide videoer op.

På Instagram kan du så fortælle dine fiskehistorier gennem billeder.

Nu skal du bare i gang med at dele dine fiskehistorie. Når dine venner eller familie så spørger, hvorfor du aldrig snakker om dine ture længere, kan du sende dem et link til din hjemmeside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.